Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ-ΦΗΜΩΣΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

17/12/2020

Η Κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη διαμαρτυρία των εργαζομένων σε ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ-ΦΗΜΩΣΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Όλες οι κοινωνικές ομάδες ή οι εργαζόμενοι που δικαίως διαμαρτύρονται για τα θέματα που τους θίγουν και τους απασχολούν, καταλήγουν να διώκονται λες κι έχουν διαπράξει αδίκημα.

Είναι ολοφάνερο ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταστείλει κάθε είδους διαμαρτυρία, να σιγήσουν άπαντες και μετά «αποφασίζομεν και διατάζομεν».

Μια τέτοια εμπειρία είχαν και οι συνάδελφοί μας, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και ο Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, που είχαν το «θράσος» να διαμαρτυρηθούν για τα δεινά που πλήττουν τον κλάδο και η κατάληξη της διαμαρτυρίας αυτής ήταν η προσαγωγή τους, «ως είθισται» για τη κυβέρνηση.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας και σε όποιον υψώνει την φωνή και το ανάστημά του για το δίκιο, καταδικάζοντας αυτήν τη μεθοδολογία που παραπέμπει σε άλλες ξεχασμένες και καταδικασμένες πρακτικές.

Ο κόσμος της εργασίας και ο λαός έχει καταλάβει το σχέδιο της κυβέρνησης και που αυτό αποσκοπεί και ενωμένος θα αντιδράσει απέναντι σ’ αυτές τις αντιλαϊκές πρακτικές.