Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Rss Feed

Τι είναι το RSS;

Το RSS είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να ενημερώνεστε για τα γεγονότα. Πλέον οι σελίδες στο διαδίκτυο είναι δισεκατομμύρια και περιέχουν τόσα πολλά δεδομένα που είναι σχεδόν αδύνατο για τον οποιονδήποτε να μπορεί να παρακολουθεί διαρκώς ότι νεότερο συμβαίνει στον κόσμο ή στο αντικείμενο που τον ενδιαφέρει. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει το πρότυπο RSS.

Με το RSS μπορείτε με μια γρήγορη ματιά να διαβάζετε ξεκούραστα τα νέα που σας ενδιαφέρουν επιγραμματικά, με αποτέλεσμα να διαβάζετε στον ίδιο χρόνο, περισσότερα νέα. Επιπλέον μπορείτε με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων να βλέπετε τα τελευταία νέα στον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε τους αντίστοιχους ιστοτόπους.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τo RSS;

Ένας τρόπος να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το RSS, είναι να προμηθευτείτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (RSS Reader). Ακολουθώντας τις οδηγίες του εκάστοτε προγράμματος, καταχωρείτε τις τροφοδοσίες RSS που επιθυμείτε να λαμβάνετε και αυτό με τη σειρά του αναλαμβάνει να σας ενημερώνει διαρκώς για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί.

Ποιά προγράμματα ανάγνωσης RSS υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλά προγράμματα ανάγνωσης τροφοδοσιών RSS. Μερικά από τα πιο γνωστά είναι τα εξής:

FeedDemon (Windows - Δωρεάν)
FeedReader (Windows - Δωρεάν)
Shrook (Mac - Δωρεάν)

Ποιά είναι τα διαθέσιμα RSS του ιστοτόπου της ΟΜΤΣΙΜ;

Τα διαθέσιμα RSS feeds συνοψίζονται στα ακόλουθα: