Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

ΤΑΠΙΤ

19/9/2012

Προς Σωματεία Μέλη μας

Συνάδελφοι,

                   Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/9/2012 σε συνεργασία με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στα Ξενοδοχεία, στο μέταλλο, στα λιπάσματα, στο φάρμακο, στις ιπποδρομίες, στα εμπορικά καταστήματα, στα λιμάνια, στο εθνικό θέατρο και στην ύδρευση της Θεσσαλονίκης.   Θα πραγματοποιήσουμε κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 12.30 και παράσταση διαμαρτυρίας ώρα 13.00 στο υπουργείο Εργασίας με απαίτηση να συναντήσουμε τον υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, που έως αποφεύγει στα αιτήματα διαβούλευσης που ζητάμε.

Η Ομοσπονδία μας όντας αλληλέγγυα με κάθε φορέα που προασπίζεται τα δίκαια των εργαζομένων και αντιδρά στις πρωτοφανείς πολιτικές προσβολής της αξιοπρέπειάς μας, διακηρύσει τη συμπαράταξή τους με τους απεργούντες ξενοδοχουπαλλήλους.

Συμπαρατάσσεται μαζί τους, στο κοινό αγώνα και την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, δηλώνει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη της και συμμετέχει στην κινητοποίηση για τις άδικες και ανάλγητες προθέσεις του υπουργείου Εργασίας, να περικόψει άμεσα το 17% του εφάπαξ, λεηλατώντας τα αποθεματικά μας (PSI) που συγκεντρώθηκαν απο το υστέρημά μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                           ΣΚΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ