Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Οι ενέργειες της Ομοσπονδίας σχετικά με την εισαγωγή τσιμέντου

24/6/2010

Προς Σωματεία Μέλη μας
Koιν. Εταιρίες Κλάδου

 

 Συνάδελφοι,
 

Οι ενέργειες της Ομοσπονδίας των τελευταίων μηνών σχετικά με την εισαγωγή τσιμέντου στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά εστέφθηκαν με επιτυχία.
Η επιμονή μας και η οργανωμένη δράση μας σε συνδιασμό με το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξαμε ευαισθητοποίησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που τους πιέσαμε με συναντήσεις και έγγραφα, θέτοντας σε λειτουργία τον κρατικό μηχανισμό ασκώντας ελέγχους εκεί οπου είχαν σχεδόν καταργηθεί.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό και  μας δικαιώνει αμοίβοντας τις προσπάθειές μας οι οποίες όχι μόνο δεν τελείωσαν αλλά τώρα αρχίζουν με μεταλύτερη ένταση και προγραμματισμό, ο οποίος έχει ήδη σχεδιαστεί για την περαιτέρω δράση μας.

     Οι παρανομίες ήταν αρκετές, καταγράφηκαν απο τις αρμόδιες υπηρεσίες και μας διαβεβαίωσαν οτι θα συνεχιστούν οι έλεγχοι εις βάθος.
Ειλικρινά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και συγχρόνως έχουμε εκπλαγεί με την ανταπόκριση του αρμόδιου υπουργείου που επιτέλους δεν έμειναν στα λόγια και μας διαβεβαιώνουν οτι θα έχουμε και συνέχεια στους ελέγχους με αμείωτη ένταση.
Πιστεύουμε οτι έχουμε βάλει ένα λιθαράκι για την αναζοωγόνηση της αγοράς στο βαθμό που μπορούμε με τις ενέργειές μας, ωστε να αρχίσει η πώληση του Ελληνικού ποιοτικού τσιμέντου που παράγεται απο Ελληνικά χέρια.
Οι εταιρίες βέβαια θα πρέπει από την πλευρά τους να καταλάβουν και να βοηθήσουν την προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για την διατήρηση της Ελληνικής παραγωγής τσιμέντου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓ.                                      ΣΚΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ