Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

ΑΠΕΡΓΙΑ 14-12-2017

7/12/2017

Συνάδελφοι,

                      Η Ομοσπονδία μας καλεί όλα τα σωματεία του κλάδου μας & τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρόν στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 Δεκεμβρίου ενόψει της ψήφισης ενός νέου αντεργατικού – αντικοινωνικού προϋπολογισμού.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι δανειστές μας, ζητούν από την κυβέρνηση να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας. Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση έχει ως μοναδικό στόχο το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης μέσα από έναν προϋπολογισμό ύφεσης και ακραίας λιτότητας.

Όλοι διαπιστώνουμε ότι η κοινωνική αναλγησία όλο και περισσότερο μεγαλώνει εις βάρος της κοινωνίας. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι αδυνατούν πλέον να πορευθούν στο σήμερα και πολύ περισσότερο στο αύριο, η μερική απασχόληση, η εκ περιτροπής εργασία και η μαύρη εργασία γίνεται κανόνας.

Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι στοχοποιούνται προκειμένου να περιοριστεί η λειτουργία τους. Η ευθεία παρέμβαση της κυβέρνησης δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Η προσπάθεια αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου συνεχίζει να είναι προαπαιτούμενο από όλους αυτούς που θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους σε γαλέρα. Η κυβέρνηση ως αντιπολίτευση εκπροσωπούσε την ελπίδα σήμερα όμως τσακίζει ανελέητα την κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές των δανειστών.

Κανείς εργαζόμενος μόνος του ενάντια των αντεργατικών μεθοδεύσεων της κυβέρνησης, των εργοδοτών και των τεχνοκρατών που θέλουν τη φωνή μας να σιγήσει. Αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα και δεν θα γίνει ποτέ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ώρα 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην επαρχία στα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ