Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Απεργία 19 & 20-10-2011

19/10/2011


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συνάδελφοι,

                   Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 19 και 20 Οκτωβρίου 2011. Η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της και τα χαράτσια που μας έχει επιβάλλει μειώνοντας το εισόδημά μας, τώρα προσπαθεί να καταργήσει και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, οδηγώντας μας στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Είναι ο καιρός και η ώρα να αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια και να προχωρήσουμε σε πράξεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν στην ανατροπή των αδικιών που έχουν διαπραχθεί. Αντί η κυβέρνηση να προσπαθεί για την ανάπτυξη της χώρας, μας βαθαίνει όλο και περισσότερο στην ύφεση. Αφήνει ανεξέλεγκτες τις εισαγωγές τσιμέντου οδηγώντας σε κατάρρευση τον κλάδου Τσιμέντου στην Ελλάδα και ενισχύει τους Τούρκους βιομήχανους τσιμέντου αλλά και κάποιους λίγους εισαγωγείς.

Εάν οι κύριοι της κυβέρνησης είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τη τύχη της χώρας τότε να φύγουν και όχι να μας οδηγούν σε μετανάστευση στην Τουρκία.

Καλούμε τη κυβέρνηση να αποσύρει απο το κατατεθημένο νομοσχέδιο το άρθρο 37.

Ας αναλογιστούμε όλοι μας οτι πέρα απο την συλλογική ευθύνη υπάρχει και η ατομική ευθύνη.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11.00 ή ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

 

Προσυγκέντρωση της Ομοσπονδίας μας την Τετάρτη στις 10.00 στην συμβολή των οδών Στουρνάρη-Πατησίων.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ