Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Απεργία 10 & 11-2-2012

10/2/2012

Προς Σωματεία Μέλη μας


Συνάδελφοι,
                   Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στην έκτακτη 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να καταρακώσουν τελείως τους εργαζόμενους της χώρας μας και να καταργήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδος.
Γίνεται πλέον αντιληπτό και στον απλό Έλληνα πολίτη οτι οι αποφάσεις που παίρνει η κυβέρνηση με την Τρόικα έχουν σαν στόχο να αφανίσουν τον εργαζόμενο της χώρας μας, να τον εξαθλιώσουν οικονομικά και να γίνουμε όλοι φθηνά χέρια για τους Βιομήχανους, τόσο  τους Έλληνες αλλά και τις ξένες πολυεθνικές  που θα επενδύσουν  στην Ελλάδα.
Οι τελευταίες συμφωνίες ήταν και η ταφόπλακα σε ότι έχει απομείνει για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του ΄Ελληνα εργαζόμενου. 
Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία μας αρνούνται κατηγορηματικά να υποκύψουν και θα συνεχίσουν σταθερά και αταλάντευτα τον αγώνα και την πάλη.
Γι’ αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στις 10-11/2/12, σε μιά δυναμική απάντηση  της αντίθεσής μας σε όλα τα έκτροπα και άνομα που προτίθεται να νομοθετήσει η κυβέρνηση.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10/2/12 στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  11/2/12 στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα
ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/12 στις 17.00 το απόγευμα  στο συλλαλητήριο  στο Σύνταγμα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓ.                                      ΣΚΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ