Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ 05-10-2017

12/10/2017

Προς Σωματεία μέλη μας

 

Συνάδελφοι,

 Στις 5-10-17 συνεδρίασε η ολομέλεια της Ομοσπονδίας με την παρουσία Προέδρων & Γ. Γραμματέων των σωματείων μελών μας όπου συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Ενημέρωση για την ημερίδα του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ για τα τεχνικά επαγγέλματα στην Ελλάδα, για την ημερίδα που πραγματοποίησε η ΓΣΕΕ για την Ελληνική Οικονομία & Απασχόληση, για την συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με την ΙΝDUSTRIALL & την Υπουργό Εργασίας.

Έγινε ενημέρωση προς τα μέλη του Δ.Σ. για τις δύο ημερίδες και παράλληλα ενημερώθηκε το site μας με όλες τις λεπτομέρειες και συμπεράσματα από τις έρευνες και τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν στις ημερίδες.

 

ΤΑΠΙΤ

Αποφασίστηκε ομόφωνα η εξουσιοδότηση του Προέδρου μαζί με τους Προέδρους των άλλων Ομοσπονδιών για την από κοινού μορφή και τρόπο κινητοποίησης κατά την ημέρα της συζήτησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας της δεύτερης αίτησης ακύρωσης που κάναμε κατά του νόμου Κατρούγκαλου στις 4-12-17 .

Ομόφωνη απόφαση για την σύσταση τετραμελούς επιτροπής για την επανεξέταση των τεχνικών ειδικοτήτων η οποία θα αποτελείτε από τους :

Κο Μιχαλόπουλο Αναστάσιο
Κο Φούτρα Γεώργιο
Κο Λίγγο Χρήστο
Κο Κουκούλη Αριστείδη

Έγινε ενημέρωση & συζήτηση για την Οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας μας και αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση της συνδρομής από τα σωματεια μέλη μας.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ