Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

6/10/2020

 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε! Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του και  επομένως στο αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να σημάνει συναγερμός!

Για να καταδικαστούν επιτέλους οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων της Αριστεράς.

Για να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε ο κρατικός μηχανισμός.

Για να καταδικαστούν και να μη πέσουν στα μαλακά οι φασίστες, στερώντας τους τη δυνατότητα να πάρουν  τα  εκατομμύρια της χρηματοδότησης και να  ανοίξουν ξανά γραφεία – ορμητήρια στις γειτονιές.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα που χρόνια τώρα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζομένων ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των Ναζί  που στόχο έχουν  να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία και να πλήξουν τη Δημοκρατία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                                                          ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ