Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.omtsim.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.omtsim.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

ΔΕΘ 2019

4/9/2019

Συνάδελφοι, σσες,

Η Ομοσπονδία μας καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τους συνταξιούχους, τους νέους και τους άνεργους να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο συλλαλητήριο συνδικάτων το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε με φόρα για να εφαρμόσει και να βαθύνει ακόμα περισσότερο την επίθεση στα εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα μας. Τα μέτρα που ήδη εξήγγειλε και αυτά που θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή των εργαζομένων. Οι  αντεργατικές ρυθμίσεις που έφερε στα κλεφτά η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι, η μία για τους εργολαβικούς εργαζόμενους και η άλλη για τις απολύσεις αλλά και οι σχεδιασμοί της με νέα χτυπήματα  στη συλλογική οργάνωση και πάλη, είναι οι πρώτες παρεμβάσεις στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ποια θα είναι η συνέχεια. Θέλουν γρήγορα να ξεμπερδεύουν με όσα δικαιώματα κρατήθηκαν με σκληρούς αγώνες μέσα στην κρίση, να ολοκληρώσουν το καθεστώς εργασιακής ζούγκλας και πλήρους ελευθερίας των μεγαλοεργοδοτών να ξεζουμίζουν χωρίς κανένα εμπόδιο τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο οι εργαζόμενοι κατεβαίνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης απέναντι σε κυβέρνηση και κεφάλαιο και εγκαινιάζουμε ένα νέο αγώνα για να πάρουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν, να επανακτήσουμε τα δικαιώματά μας , την αξιοπρέπειά μας, τις ζωές μας.

Όλοι μαζικά και αγωνιστικά στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 6μ.μ στο άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

                     ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                                                  ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Κατεβάστε το αρχείο εδώ